Jump to content

Anyone know out about tellies?


pedro111
 Share

Recommended Posts

Right bit of an issue.

 

We have a Sky feed up into one of the bedroooms, have had it for about 10-12 years now but in the last couple of weeks I have noticed that when watching the feed on the TV in the bedroom there is like these grey wavy lines behind the picture. It only happens on the Sky feed, the freeview is fine.

 

Now, the hard part for me is that it is all part of a Telly/Freeview/video/DVD player/360 setup and as you can imagine it is a nightmare with wires everywhere.

 

Anyone know how I get the crystal clear picture back?

 

Cheers.

Link to post
Share on other sites

Have you set up any wireless connections recently? Also is anything connected to the TV recent? Think when it started, its probably due to something new interfering, or maybe a loose wire?

 

Of course the box is very old and might just need replacing.

Link to post
Share on other sites

Nah the Sky box isnt 10-12 years old, it is only about a year old.

 

The most recent thing added was the freeview box but that was added about a month before the problem started.

 

Ive tried reconnecting wires and stuff but to no avail.  :angry:

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...