Jump to content

De Jong


Yorkie
[[Template core/global/global/poll is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Recommended Posts

Guest Ridzuan

Pointless. As much as i would like to see it happening, I just hope it is not one of our players who did it.  He will receive his retaliation for sure.

Link to post
Share on other sites

Hugo Borst: Nigel de Jong is een crimineel

HILVERSUM - Hugo Borst heeft Nigel de Jong vanavond na zijn aanslag op Newcastle United-aanvaller Hatem Ben Arfa, eerder op de dag, zwaar veroordeeld. In Studio Voetbal noemde de AD-columnist en NOS-analyticus de speler Manchester City én Oranje ,,een crimineel''.

 

 

Hugo Borst. FOTO PRO SHOTS

 Kennelijk kan De Jong zichzelf ondanks alle waarschuwingen die hij krijgt, niet beteugelen. Bondscoach Bert van Marwijk heeft wat gezegd, Frank de Boer heeft wat gezegd, maar het dringt niet tot die jongen door. Dat heeft te maken met intelligentie. Het is ongeloolfijk. Nigel de Jong is een schande voor de Nederlandse voetbalsport.  

Hugo Borst

 

Nigel de Jong. FOTO REUTERS

Bij de wrede tackle liep Ben Arfa zondagmiddag al na drie minuten een dubbele beenbreuk op. De 23-jarige Fransman brak zijn linker scheen- en kuitbeen, zal maandag worden geopereerd en daarna maandenlang moeten revalideren.

 

Borst, en ook de aanwezige gasten Tom van 't Hek en Sparta-trainer Jan Everse, kapittelden De Jong, die in het recente verleden (WK-finale en interlands tegen Japan en de Verenigde Staten) al over de schreef was gegaan bij het Nederlands elftal.

 

Borst, die in AD Sportwereld en in Studio Voetbal al eerder schreef en sprak over het 'probleem-De Jong': ,,Kennelijk is het alleen iets van analytici, want in de voetbalwereld hoor je er niemand over. Ik heb heb er menig column over geschreven, en ik wil ook hier niet mijn gelijk halen, maar Nigel de Jong is een recidivist, een crimineel. Dat durf ik te zeggen. Sommige criminelen kunnen er niets aan doen omdat het erfelijk is bepaald. Maar kennelijk kan De Jong zichzelf ondanks alle waarschuwingen die hij krijgt, niet beteugelen."

 

,,Bondscoach Bert van Marwijk heeft wat gezegd, Frank de Boer heeft wat gezegd, maar het dringt niet tot die jongen door. Dat heeft te maken met intelligentie. Het is ongelooflijk. Nigel de Jong is een schande voor de Nederlandse voetbalsport.''

 

Van 't Hek: ,,Het is een echt probleem geworden. En niet alleen van Nigel zelf, ook van de coaches, clubs en bonden die dit gedrag toestaan. Moeten we blijven wachten tot het nóg erger wordt?''

 

Everse: ,,Hij gaat het Nederlands elftal straks nog meer benadelen. Scheidsrechters komen straks bevooroordeeld naar interlands van Oranje. Er gaat meer en meer op hem gelet worden. Heeft hij zelf gezegd dat er niks aan de hand was? Dan moet hij écht naar een psychiater. Dan wordt het tijd dat hij zich ervoor laat behandelen.''

 

Nigel de Jong haalt Hatem Ben Arfa snoeihard onderuit. FOTO AP

03/10/10 23u28

Lees ook: Van Marwijk gaat De Jong aanspreken op gedrag 

Lees ook: 'Horrortackle' De Jong leidt tot dubbele beenbreuk 

De Jong breekt been met nieuwe 'horrortackle'

Moet Bert van Marwijk Nigel de Jong nog langer selecteren?

| | Meer bookmarks

 

Jouw mening telt!

Deel jouw mening met de AD-bezoekers

 

auteursrechtvoorbehoud

Reageer op dit artikel

1 van 3 volgende

50 reacties

Vlaming

Het probleem is,en dat bij het merendaal van de "groten" in de voetbalwereld,dat zijn in hun jeugd getraind hebben en gevoetbald.School volgen zat er bij de meesten niet in.Daardoor zijn die jongens niet al te ontwikkeld,wat taal en ook gemanierdheid betreft.Jaren geleden woonde ik in Mexico een interview bij ven "Der Franz",ja Beckenbauer!Het was beschamend hoe "Simpel" hij voor de dag kwam,Evenals J-M Pfaff,kortom,belachelijk!!!En...er zijn er nog meer!!!

Beledigend? Ongepast? Meld het ons04/10/10 09u26

Sjaanie5

Schandalige overtreding, gaat niet eens voor de bal. Puur domme actie van een blijkbaar nog dommere De Jong. Die gast had men al eerder aan moeten pakken. Want al had Ben Arfa zijn been niet gebroken, was dit ook niet zo uitvergroot, en schreven wij niet allemaal onze reacties hier...

Beledigend? Ongepast? Meld het ons04/10/10 09u20

het dondert en het bliksemt

dat crimineel had het AD tussen haakjes moeten zetten 'crimineel' maar ja dan staat de kop niet zo leuk hè.

Beledigend? Ongepast? Meld het ons04/10/10 09u19

LindaA

Iemand een crimineel noemen gaat veel te ver. . Wat ik vind is dat niemand zou zeuren als hij ipv een tackle een goal had gescoord. Het probleem is dat bepaalde zaken zoals een tackle nou eenmaal bij een potje voetbal voorkomen. het is eigenlijk net als met een zanger je bent zo pulair als je laatste cd....

Beledigend? Ongepast? Meld het ons04/10/10 09u10

P.J.T. Derks

Jan . . Jan, U hebt volkomen gelijk: . Deze jongen spoort niet. Ze moeten hem net zo lang schorsen als zijn slachtoffer geblesseerd is. . . Bovendien zou justitie hem moeten vervolgen voor zware mishandeling en zou hij moeten opdraaien voor de financiële gevolgen voor zijn slachtoffers en hun clubs.

Beledigend? Ongepast? Meld het ons04/10/10 09u09

arjandejong

Eenzame opsluiting in een isoleercel, daarmee zeg ik dus eigenlijk ook dat hij niet meer mag voetballen.

Beledigend? Ongepast? Meld het ons04/10/10 08u55

RoVerTje

Het wordt tijd dat het OM aktie gaat ondernemen en mensen als Nigel de J. strafrechtelijk gaat vervolgen voor zware mishandeling (slachtoffer: Hatem Ben Arfa) of poging tot doodslag (slachtoffer: Xabi Alonso.Er zijn mensen die voor minder jarenlang achter de tralies zitten. Dat je met legale mishandeling zoveel geld geld kan verdienen......!?!?!? Zou er ook in dit soort gevallen niet eens een keer gebruik moeten worden gemaakt van de "PLUKSE"-wetgeving?

Beledigend? Ongepast? Meld het ons04/10/10 08u51

The real M&M

Hugo Borst heeft een hele grote mond voor iemand die in mijn ogen het woord journalist niet eens kan spellen. Elke handeling of wat Nigel ook doet wordt uitvergroot. van Marwijk een leugenaar, de Jong een crimineel. Wordt het niet eens tijd dat Borst naar de psychiater gaat. Deze man heeft meer waanideeen als de gemiddelde GGZ-er. . Ik begrijp

Beledigend? Ongepast? Meld het ons04/10/10 08u46

KRITISCH, niet negatief !

Van Marwijk moet een statement maken en de Jong niet meer oproepen. Dit is echt schandalig gedrag. . Tevens moeten alle "aanslagen" die net goed aflopen ook worden bestraft met een jaar schorsing.

Beledigend? Ongepast? Meld het ons04/10/10 08u44

Aggesoes

Ze zouden hem moeten schorsen voor de rest van zijn voetbal carriere, want dit is geen voetbal. . Want wat is zijn volgende aktie????

Beledigend? Ongepast? Meld het ons04/10/10 08u42

Jan

Hugo heeft gelijk. Deze jongen spoort niet. Ze moeten hem net zo lang schorsen als zijn slachtoffer geblesseerd is.

Beledigend? Ongepast? Meld het ons04/10/10 08u30

DdR

van Marwijk heeft al met hem gesproken en het heeft niet geholpen.Nu zou van Marwijk hem gewoon moeten meedelen dat hij niet meer opgesteld wordt voor het nederlands elftal.Zoniet dan is van marwijk ook schuldig aan zo,n gedrag!

Beledigend? Ongepast? Meld het ons04/10/10 08u10

AbbaZappa

@UmbertO = made in Holland: Hugo Borst is journalist en heeft de plicht om ons van informatie te voorzien waarover wij niet kunnen beschikken. Uit jouw reactie blijkt dat kritiek niet jouw ding is. De schofterige tackle van de Jong is het zoveelste incident waarbij hij een tegenstander (bijna) door het midden schopt. Oorzaak ? Bij Man. City heeft men deze middelmatige voetballer met al zijn gebreken, tot een onmisbare schakel gemaakt. Een persoon lijdend aan grootheidswaanzin.

Beledigend? Ongepast? Meld het ons04/10/10 08u10

Vak EE2

Hugo Borst weet als geen ander wat een recidivist is. Hij is verbaal immers al zo vaak de fout in gegaan met beledigingen en scheldpartijen. Daarmee is hij natuurlijk geen crimineel. Maar hij kan wèl goed inschatten dat het indammen van ongewenst gedrag bij een bepaald niveau van intelligentie bijna uitgesloten is. Het gaat vaak een tijdje goed en dan ineens knapt er iets bij die mensen. Dus De Jong van de velden en Borst van de buis.

Beledigend? Ongepast? Meld het ons04/10/10 08u09

P R L

dit is voor het eerst dat ik iets met hem eens ben

Beledigend? Ongepast? Meld het ons04/10/10 08u09

peje

Als er niet wordt geluisterd naar alle critici dan heeft het geen zin, . voetbalcoaches, scheidsrechters, voetbalbonden kijk eens wat deze recividist doet! . Nooit meer laten voetballen die man!

Beledigend? Ongepast? Meld het ons04/10/10 08u06

Job

@ Ronny;hoe zo, kom maar eens in de bak kijken? Zal het je nog sterker vertellen:het is 'getint' . ,crimineel, én het zit voor geweldsdelicten.Rara over wie heb ik het?

Beledigend? Ongepast? Meld het ons04/10/10 08u00

Marcellito

Ik was het vooral eens met Jan Mulder. Zo lang je zo iemand na een schorsing weer opstelt en zo lang je de nadruk legt op de gevolgen voor je eigen team en niet het welzijn van je tegenstander gedoog je dit gedrag.

Beledigend? Ongepast? Meld het ons04/10/10 07u46

kanjer

Ik begrijp al dat wikken en wegen over hoe en wat met Nigel de Jong niet. Die man hoort nooit meer te voetballen!!!

Beledigend? Ongepast? Meld het ons04/10/10 07u45

sick

Helemaal eens met Hugo Borst. De Jong moet in therapie, geschorst worden en het slachtoffer betalen. . Misschien wordt hij dan "normaal". Er zijn geen excuses voor zulke acties.

Beledigend? Ongepast? Meld het ons04/10/10 07u45

1 van 3 volgende  

 

Hugo Borst: Nigel de Jong is een crimineel

 

’Nigel mist intelligentie om het te laten doordringen’

49 REACTIES HILVERSUM - Hugo Borst heeft Nigel de Jong vanavond na zijn aanslag op Newcastle United-aanvaller Hatem Ben Arfa, eerder op de dag, zwaar veroordeeld. In Studio Voetbal noemde de AD-columnist en NOS-analyticus de speler Manchester City én ...

Lees ook: Van Marwijk gaat De Jong aanspreken op gedrag 

Lees ook: 'Horrortackle' De Jong leidt tot dubbele beenbreuk 

De Jong breekt been met nieuwe 'horrortackle'

Moet Bert van Marwijk Nigel de Jong nog langer selecteren?

FC Utrecht domineert in het AD.nl Elftal van de Week

 

 

Invaller Reis laat voeten spreken en zet PSV aan kop

 

Feyenoord mag blij zijn met een punt bij De Graafschap

 

Fris FC Utrecht verrast inspiratieloos Ajax in Arena

Lees ook:

 

Gedrag PSV-publiek doet Rutten pijn

'Patiënt' Reis mag niet veel zeggen van PSV

ADO Den Haag ook voor SC Heerenveen te taai

Jonathas schiet AZ naar zege tegen Heracles

Lees het volledig dossier

Na Drenthe stunt ook De Guzman in Camp Nou

10 REACTIES

BARCELONA - Met oud-Feyenoorder Jonathan de Guzman negentig minuten in de basis heeft Real Mallorca voor een stunt gezorgd tegen FC Barcelona. De eilandclub is na het Hércules van Royston Drenthe - ook al afkomstig uit de jeugd van ...

Lees ook: Real Madrid deklasseert Deportivo 

Lees ook: Drenthe wint in Nou Camp 

Van Gaal na nieuwe nederlaag mijlenver achter koploper

2 REACTIES

MÜNCHEN - Bayern München heeft één van de slechtste seizoenstart in de geschiedenis nog eens een tikje dramatischer gemaakt door voor de derde keer dit seizoen een competitieduel te verliezen. De ploeg van Louis van Gaal ...

'UCI sloot deal met Contador'

 

2 REACTIES MADRID - De internationale wielerunie UCI heeft een deal met Alberto Contador gesloten. Dat meldt de Spaanse krant El Pais. De wielerunie zou de positieve dopingtest van de tourwinnaar stilhouden tot na een wetenschappelijk onderzoek en dan ...

Lees ook: Contador overweegt te stoppen bij schorsing 

Lees ook: Wada neemt zaak Contador serieus 

Lees ook: Contador ontkent nieuwe bewijzen ARD en L'Equipe 

Rogge: India goede kandidaat voor organisatie Olympische Spelen

3 REACTIES

ROTTERDAM - Jacques Rogge zegt dat India een serieuze kandidaat kan zijn voor de organisatie van de Olympische Spelen, ondanks de grote moeilijkheden die het land kent met de organisatie van de Commonwealth Games.

Lees ook: Eventingruiter Lips door val uitgeschakeld 

Lees ook: Derde wereldtitel voor Edward Gal 

Lees ook: 'Kabinet blijft de baas bij WK-voetbal' 

Real Madrid deklasseert Deportivo

 

MADRID - Real Madrid begint in de Primera Division echt op stoom te komen. De ploeg van de Portugese coach Jose Mourinho deklasseerde Deportivo La Coruña vanavond in het Bernabeu-stadion met 6-1. Cristiano Ronaldo scoorde tweemaal. Hij ...

Lees ook: Na Drenthe stunt ook De Guzman in Camp Nou 

Lees ook: Valencia blijft aan kop in Primera Division 

Lees ook: José Mourinho: Cristiano Ronaldo is onaantastbaar 

EREDIVISIE NIVELLEERT

 

Dat de verhoudingen tussen de top en de subtop aan het nivelleren zijn in de eredivisie, bewijzen de resultaten dit seizoen nog maar eens. Illustratief was de knappe overwinning van FC Utrecht vanmiddag bij Ajax (1-2), de eerste competitienederlaag van de Amsterdammers in eigen huis in anderhalf jaar. FC Groningen kon de koppositie niet overnemen, want het verloor bij landskampioen FC Twente (4-2). PSV maakte met een opgeleefde Jonathan Reis tegen VVV-Venlo (3-0) wel gebruik van het buitenkansje. ADO Den Haag blijft knap zevende na een gelijkspel bij SC Heerenveen, terwijl AZ het linkerrijtje in binnengedrongen na een zege (2-1) tegen Heracles. Feyenoord blijft in de onderste regionen na een gelijkspel bij De Graafschap (1-1). FOTO'S ANP & PRO SHOTS

 

Bekijk alle sportwereld

Chelsea verslaat Arsenal en staat eenzaam aan kop

 

1 REACTIE LONDEN - Chelsea heeft zondag zijn koppositie in de Engelse Premier League flink verstevigd. De ploeg van coach Carlo Ancelotti versloeg op eigen veld stadsgenoot Arsenal met 2-0 en vergrootte daarmee de voorsprong op de naaste concurrentie tot ...

Lees ook: Manchester United stagneert 

Kuyt en Babel blijven in degradatienood met Liverpool

4 REACTIES

LIVERPOOL - Liverpool staat ook na zeven speelronden in de degradatiezone van de Premier League. De club van Dirk Kuyt en Ryan Babel leed zondagmiddag een beschamende thuisnederlaag tegen promovendus Blackpool: 1-2. Het was voor het eerst sinds ...

Anita en Janssen melden zich af bij Oranje

1 REACTIE

ZEIST - Vurnon Anita en Theo Janssen hebben zich vanmiddag afgemeld voor de selectie van het Nederlands elftal voor de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Moldavië en Zweden.

Sven-Göran Eriksson weer coach in Engeland

 

LONDEN - De Engelse club Leicester City heeft Sven-Göran Eriksson aangetrokken als nieuwe coach. De Zweedse trainer heeft een contract voor twee jaar getekend bij de formatie uit de Championship, de divisie onder de Premier League. Dat ...

Beckham is het nog niet verleerd

LOS ANGELES - David Beckham kan nog steeds vrije trappen nemen. De Engelsman schoot de bal zondag (plaatselijke tijd) voor het eerst sinds lange tijd weer eens uit een standaardsituatie in de bovenhoek.

 

De Bakker stijgt een plaats

PONTE VEDRA BEACH - Thiemo de Bakker is door het behalen van de tweede ronde bij het ATP-toernooi in Bangkok een plaatsje gestegen op de wereldranglijst. De Nederlandse tennisser bezet nu plaats 46. Robin Haase leverde een plek in en staat 68e.

Lees ook: De Bakker uitgeschakeld in Bangkok 

Lees ook: De Bakker walst over Lopez heen 

Lees ook: Sijsling stijgt naar hoogste positie ooit 

Inter-Juve eindigt in gelijkspel: 0-0

MILAAN - Internazionale is er zondagavond niet in geslaagd in eigen huis Juventus te verslaan. De ploeg van middenvelder Wesley Sneijder kwam niet verder dan 0-0.

Gemenebest Spelen geopend

NEW DELHI - De 19e Gemenebest Spelen zijn zondag in de Indiase hoofdstad New Delhi begonnen. De Britse kroonprins Charles had de eer om het sportevenement officieel voor geopend te verklaren. Dat gebeurde tijdens een spectaculaire ...

Bruggink in beeld bij FC Twente

ENSCHEDE - Arnold Bruggink (33) keert mogelijk terug bij FC Twente. Trainer Michel Preud'homme gaat komende week de transfervrije middenvelder ...

Judoka Polling wint goud in Birmingham

BIRMINGHAM - De Nederlandse judoka Kim Polling heeft zondag bij de wereldbekerwedstrijden in Birmingham goud veroverd in de klasse tot 70 ...

Enqvist klopt Krajicek in finale Classics

EINDHOVEN - De Zweed Thomas Enqvist is zondag de winnaar gewonnen van de Tennis Classics. Hij versloeg in de finale Richard Krajicek met 7-6 (1) ...

Pieter Huistra smijt met zijn jasje

 

ENSCHEDE - Trainer Pieter Huistra van FC Groningen moest de slotfase van de verloren uitwedstrijd tegen kampioen FC Twente (4-2) vanaf de tribune bekijken. De voormalige spits van de Tukkers wond zich na het beslissende doelpunt van Theo Janssen ...

Zevende wereldtitel rallyrijder Loeb

1 REACTIE

STRAATSBURG - De Franse rallycoureur Sébastien Loeb heeft voor de zevende keer op rij de wereldtitel veroverd. De 36-jarige fabrieksrijder van Citroën won zondag de rally van Frankrijk.

Biseswar niet in selectie Feyenoord

3 REACTIES DOETINCHEM - Trainer Mario Been heeft Diego Biseswar niet opgenomen in de selectie van Feyenoord voor het duel zondagmiddag met De Graafschap.''Ik heb nu spelers nodig die er voor willen gaan, ook op de training. Dit heeft alles te maken met ...

Van Marwijk gaat De Jong aanspreken op gedrag

 

15 REACTIES

Moet Bert van Marwijk Nigel de Jong nog langer selecteren

Lees ook: Hugo Borst: Nigel de Jong is een crimineel 

Lees ook: 'Horrortackle' De Jong leidt tot dubbele beenbreuk 

'Horrortackle' De Jong leidt tot dubbele beenbreuk

AD UPDATE  47 REACTIES MANCHESTER - Het harde spel van Nigel de Jong zal de komende week weer een veelvuldig onderwerp van discussie zijn in de voetbalwereld. De Manchester City-middenvelder schopte vanmiddag Hatem Ben Arfa een dubbele beenbreuk. Zowel het linker ...

Lees ook: Die schop van De Jong, Neeskens had dat stijlvoller aangepakt 

Lees ook: Xabi Alonso koestert geen wrok na kung fu-trap De Jong 

Lees ook: Misschien wil Nigel de Jong de nieuwe Vinnie Jones worden 

Landzaat weer bankzitter bij FC Twente

ENSCHEDE - Na twee verrassende basisplaatsen tegen Ajax (2-2) en Tottenham Hotspur (1-4) moet routinier Denny Landzaat (34) bij FC Twente weer op ...

FC Utrecht domineert in het AD.nl Elftal van de Week

 

ROTTERDAM - In het AD Elftal van de Week zijn FC Utrecht en PSV goed vertegenwoordigd. De Domstedelingen, die gistermiddag stuntten bij Ajax, en de Eindhovenaren, sinds gisteren koploper in de eredivisie, leveren respectievelijk vier en drie ...

Lees ook: AD.nl Elftal van de Week (speelronde 7) 

Lees ook: AD.nl Elftal van de Week (speelronde 6) 

Lees ook: AD.nl Elftal van de Week (speelronde 5) 

Gedrag PSV-publiek doet Rutten pijn

13 REACTIES

EINDHOVEN - Ondanks dat Jonathan Reis met twee goals een fantastische rentree maakte, PSV met 3-0 van VVV-Venlo won en de Eindhovenaren koppositie overpakten van Ajax, was vanmiddag niet iedereen tevreden in Brabant. Trainer Fred Rutten baalde ...

'Patiënt' Reis mag niet veel zeggen van PSV

4 REACTIES

EINDHOVEN - PSV heeft Jonathan Reis vanavond na zijn heldenrol tegen VVV-Venlo (3-0) uit de wind gehouden. De 21-jarige Braziliaan mocht wat interviews doen voor de televisiecamera's, maar hoefde niet het rondje door de mixed-zone te maken langs ...

Contador overweegt te stoppen bij schorsing

2 REACTIES

MADRID - Alberto Contador overweegt de wielersport te verlaten als hij definitief wordt geschorst wegens overtreding van de dopingregels. ,,Als dit niet fatsoenlijk wordt opgelost, dan moet ik maar eens nadenken of ik ooit nog op de fiets ...

Lees ook: Wada neemt zaak Contador serieus 

Lees ook: Contador ontkent nieuwe bewijzen ARD en L'Equipe 

Lees ook: 'Contador had wellicht bloedtransfusie in Pau' 

PSV profiteert optimaal van verlies Ajax

RIJSWIJK - PSV heeft optimaal geprofiteerd van het verrassende verlies van Ajax thuis tegen FC Utrecht. De Eindhovenaren versloegen zondag voor eigen publiek VVV-Venlo met 3-0 en passeerden op de ranglijst de Amsterdammers, die met 1-2 terecht ...

AD Sportwereld: alle artikelen

 

Dutch papers Say de jong is à criminal

 

 

Link to post
Share on other sites

Guest firetotheworks

I've hummed and hared over it since yesterday, and I've come to the conclusion that I want him to die immediately.

Link to post
Share on other sites

Neither studio pundit for ESPN - Kevin Keegan and Nicky Butt - thought that there was anything wrong with De Jong's challenge on Hatem Ben Arfa.

 

This was despite the show's presenter Ray Stubbs rightly highlighting that the second leg wrapped around Ben Arfa, causing his leg to break.

 

I fully understand Butt seeing the tackle from his viewpoint he has but Keegan really should be opposed to a player who intends to 'let Ben Arfa know he's there.'

 

I am sure that Xabi Alonso knew that De Jong was there in the World Cup final when he planted six studs - kung-fu style - into his chest.

 

 

Read more: http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1317537/Graham-Poll-No-place-Karl-Henry-Nigel-De-Jong.html?ito=feeds-newsxml#ixzz11NaA6wWm

Link to post
Share on other sites

Guest Pedro_de_geordieo

I voted yes then we could have Smith after breaking his leg walk around in the background shaking hands with team mates and maybe Houghton after the game could say "No way was that intended he's not that type of player, he's as honest as the day is long!".

Link to post
Share on other sites

THE article says That in Holland all analysts agree That it was à horendous tackle and that Its criminal.

Thet Say That Its not his fitst and That THE national caoch tried to tell him to not do this again afther tackles hè did in THE world cup, but it seems hè does not listen to them. And That normal criminals cant change who They are. De jong cant either They Say So They Call him à criminal.

Maybe hè should not play for Holland anymore cause it Will only hurt them selecting à player like That

 

Fans responses are THE Same:

Hè should be Locked up

Hè should be suspended for à year

And So on

No Nice words to be found

 

 

Hope this helps

Link to post
Share on other sites

I've seen it on youtube, just before he goes in Ben Arfa gets tackled just before it and has lost the ball, then he comes in like that. Their is not a fucking hope in hell he went for the ball, studs showing, red card.

Link to post
Share on other sites

I want a picture of it as his leg is bent as my signature, fucking awesome challenge broke both the bones. I know you guys will probably cry about the guys career but i honestly dont care before anyone does.

 

De Jong is double hard. Makes keane look like the scruffy little tinker he was.

 

http://www.mancityfans.net/mcfnet/viewtopic.php?f=119&t=35053

 

Nice. And they say you can't buy class...

Link to post
Share on other sites

I want a picture of it as his leg is bent as my signature, fucking awesome challenge broke both the bones. I know you guys will probably cry about the guys career but i honestly dont care before anyone does.

 

De Jong is double hard. Makes keane look like the scruffy little tinker he was.

 

http://www.mancityfans.net/mcfnet/viewtopic.php?f=119&t=35053

 

Nice. And they say you can't buy class...

 

Blatant troll, getting the bites he wanted - no, asked for - on that thread.

 

Not worth getting wound up about.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...